Izložba „Igra kao skulptura” Tina Andonovskog u Gradskoj knjižnici i čitaonici Valpovo
17. stu 2023.
17. 11. 2023.
21. 11. 2023.
Događaj je protekao!
18:00

Gradska knjižnica i čitaonica Valpovo organizira jednu zanimljivu izložbu projekta diplomskog rada likovnog pedagoga Tina Andonovskog, pod nazivom “Igra kao skulptura, skulptura kao igra – element igre kao polazna točka kreativnosti, stvaranja i edukacije”. Ovaj projekt čini niz primijenjenih skulptura i objekata osmišljenih kao kreativno-didaktičke igre. Objekti slaganjem potiču aktivno učenje i rješavanje problema, razvoj likovnog jezika, motoričkih sposobnosti i intrinzičnu motivaciju. Sastavljanje objekata i njihovih verzija potičemo znatiželju i imaginaciju, kroz igru. Interaktivne skulpture (re)komponiranjem formi dobivaju svoj život igranjem i intuitivnim oblikovanjem pojedinačnog kreatora/igrača.

Ovaj mladi Valpovčanin, koji djeluje na području slikarstva, ilustracije i kiparstva, završio je Preddiplomski sveučilišni studij Likovne pedagogije, modul slikarstvo, na Akademiji primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci te diplomski sveučilišni studij Likovne pedagogije, modul kiparstvo, na Akademiji primijenjenih umjetnosti.

Ova interaktivna izložba pogodna za djecu i sve one željne igre, održat će se u Multimediji Gradske knjižnice i čitaonice Valpovo u utorak, 21.studenog u 18,00 sati.

Komentari su zatvoreni.