RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA

 

 


 

RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 27. – 28. SVIBNJA  

Subota i nedjelja u 17:00 sati

THE CIRCLE 

(The circle)

 

 

Žanr: SF, drama, triler

U kinima od: 04.05.2017.

Trajanje: 110 minuta

Uloge: Tom Hanks, Emma Watson, Bill Paxton, Karen Gillan, John Boyega

Sadržaj: The Circle, film snimljen prema svjetskom best selleru, obrađuje temu morala u bliskoj budućnosti. U prvom redu su prikazane posljedice tehnologije u odnosu na želju pojedinca da bude prisutan u svijetu u kojem je moć izjednačena sa brojem online sljedbenika. James Ponsoldt donosi nam slojevitu priču o Mae Holland (Emma Watson), mladoj djevojci ustrajnoj da ostvari karijeru u informatičkom svijetu. Pridružuje se tehnološkoj i socijalnoj nemani, tvrtki The Circle, gdje vrlo brzo dokazuje svoju vrijednost i uspinje se u hijerarhiji kompanije. Pod pritiskom osnivača kompanije Eamona Baileya (Tom Hanks) i u želji za uspješnom karijerom, Mae pristaje postati zaštitno lice kompanije sa milijardu followera, ali istovremeno gubi svoj identitet. U ovom napetom tehnološkom trileru nitko nije posve siguran jer su kamere posvuda i prate svaki vaš korak.

Subota i nedjelja u 19:00 i u 21:15 sati

PIRATI S KARIBA: SALAZAROVA OSVETA  3D

 (Pirates of the Caribbean: Salazars Revenge) 

 

Žanr: akcija, avantura

U kinima od: 25.05.2017.

Trajanje: 129 minuta

Uloge: Johnny Depp, Javier Bardem, Brenton Thwaites, Kevin R. McNally, Kaya Scodelario, Geoffrey Rush

Sadržaj: Johnny Depp vraća se na veliko platno kao legendarni, neustrašivi anti-junak Jack Sparrow u novom nastavku Pirata s Kariba: Salazarova osveta. Uzbudljiva avantura vodi nas do nesretnog kapetana Jacka koji osjeća jake vjetrove loše sreće kako pušu u njegovom smjeru kad smrtonosni duhovi mornara, predvođeni strašnim kapetanom Salazarom (Javier Bardem), pobjegnu iz Đavoljeg trokuta odlučni ubiti sve pirate na moru, a posebno Jacka. Njegova jedina nada za opstankom leži u legendarnom Posejdonovom trozubu, ali da bi ga pronašao mora stupiti u savez s prelijepom, briljantnom astronomkinjom Carinom Smyth (Kaya Scodelario) i tvrdoglavim mladim mornarom Henryjem iz Kraljevske mornarice (Brenton Thwaites). Na čelu Umirućeg galeba, svog žalosnog, malog, oronulog broda, kapetan Jack nastoji ne samo preokrenuti svoju zlu kob već i spasiti vlastiti život pred najstrašnijim i najpakosnijim neprijateljem s kojim se ikad suočio. 

 

Ulaznice po cijeni od 20,00 kn za  predstave u 16:00 sati (2D i 3D)  te 20,00 kn za večernje predstave (3D predstave 25,00 kn) u prodaji na blagajnama kina jedan sat prije početka svake predstave.

 

Radno vrijeme blagajni kina je petak od 17:00-21:00 sat, subota i nedjelja od 15.00-21:00 sat.