Wednesday, 23 October 2013 18:14

Dječiji forum i gradsko vijeće kod gradonačelnika

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Članovi Dječjeg foruma i predstavnici dječjeg gradskog vijeća na prijemu kod gradonačelnika

 

U povodu obilježavanja Dječjeg tjedna, gradonačelnik Grada valpova Leon Žulj i zamjenica gradonačelnika Pavica Majdenić, primili su 10. listopada 2013. godine, članove Dječjeg foruma i predstavnike Dječjeg Gradskog vijeća.

Forumaši, učenici trećeg razreda Područne škole u Šagu, u pratnji voditeljice Ivane Andrić Pejak, gradonačelniku Grada Valpova iznijeli su svoja razmišljanja na temu „Roditelje trebamo sada, a ne poslije“, koju su pripremili i za prezentiranje u Saboru RH.

 

 

Članovi Dječjeg gradskog vijeća, koje je pripremala Darija Jančikić, prof., u podužem razgovoru s gradonačelnikom, upozorili su na stanje u gradu i nedostatke koje su uočili.

Niz zanimljivih tema uobličili su u pitanje „Gradonačelniče, znate li?“ – od poboljšanja kvalitete života u gradu, izgradnje biciklističkih staza i saniranja pješačkih staza, rekonstrukcija valpovačke osnovne škole, osvjetljenja u valpovačkom perivoju, do uređenja dječjih igrališta, izgradnja klizišta i novih atrakcija u gradu.

Gradonačelnik je pohvalio njihov angažman i obećao da će se založiti za otklanjanje problema na koje su upozorili, te naglasio da je ulaganje u djecu najisplativije ulaganje.

Susret s gradonačelnikom održan je u Gradskoj vijećnici u suradnji s Društvom „Naša djeca“ Grada Valpova.

Read 3438183 times Last modified on Saturday, 02 November 2013 18:16