NASTAVAK RADOVA NA OBNOVI PJEŠAČKIH STAZA U VALPOVU

Početkom mjeseca studenog 2016. godine započeli su radovi na obnovi pješačkih staza u Valpovu u ukupnoj dužini od 1.119 m. Isti su zbog loših vremenskih uvjeta tijekom zimskih mjeseci obustavljeni, ali dolaskom ljepšeg vremena ponovno su nastavljeni.

Do ovog trenutka završeni su radovi na obnovi pješačkih staza u ulici Kralja Petra Krešimira od kružnog toka do zgrade Općinskog suda, 

te radovi na obnovi pješačke staze uz zgradu Doma zdravlja u Valpovu.

Nastavak radova slijedi u ulicama M. Gupca, A. M. Reljkovića, početak ulice Lj. Gaja, ulici Franje Tuđmana, te na prilazima mostu u Osječkoj ulici i ulici J. Bana Jelačića, kao i prilaz mostu u ulici Ive Lole Ribara. 

Ukupna vrijednost radova ugovorena je u iznosu od 589.734,08 kn s PDV-om, za što je sredstva u cijelosti osigurao Grad Valpovo u svojem Proračunu.

Navedene radove izvodi tvrtka K.M.D. servis d.o.o. iz Belišća, koja je odabrana kao najpovoljniji izvođač.

Za napomenuti je da su krajem prošle godine završeni radovi na uređenju željezničkog pješačkog prijelaza između ulica E. Kvaternika i B. Radića u Valpovu, ukupne vrijednosti cca 293.000,00 kn. Sukladno potpisanom Sporazumu, Grad Valpovo izgradio je pješačku stazu do pružnog prijelaza, a tvrtka HŽ Infrastruktura izgradila je pješačku stazu preko pružnog prijelaza.