DVOSTRUKA PROMOCIJA U GRADSKOJ KNJIŽNICI I ČITAONICI VALPOVO

Gradska knjižnica i čitaonica Valpovo i Udruga Aldo iz Slavonskog Broda, povodom Međunarodnog dana žena organiziraju književnu večer, predstavljanje osme knjige orahovačke autorice Gordane Radaković, "S-mijeh života". Po zanimanju  diplomirana ekonomistica, s pisanjem je započela 1996. godine, uglavnom poeziju i putopisne crtice,  

da bi s vremenom započela s pisanjem humorističnih priča u ciklusu "Smijeh je lijek", a do danas je izdala „U smijeh“, „Abeceda smijeha“, „Smijeh, samo smijeh“, knjige putopisa „Sarvatra“ i „Neka bude svjetlost“ i knjiga poezije „Puno Te nebo moje“.

U ovoj zbirci autorica je skupila najrazličitije humoreske o najvažnijim sporednim stvarima i situacijama u životu koje nam mogu poslužiti poput Kishonove apoteke za zdrave, a djeluju tako što će sigurno izmamiti osmijeh na lice čitatelja čak i kada ga pogađaju u najosjetljiviju točku. Gordana voli pisati o sebi, svojoj djeci, suprugu, prijateljima, o svakidašnjim zgodama i nezgodama koje može doživjeti svaki čovjek te se stoga vrlo lako u njih i uživjeti.

Predstavljanje je dio književnih tribina u sklopu projekta Ljepota stvaralaštva Brodskog Posavlja kroz riječi i stihove koja za cilj ima predstaviti brojne zavičajne autore i njihove knjige te im tako pružiti priliku pojavljivanja i djelovanja na književnoj sceni.

Opus Gordane Radaković predstavit će urednik knjiga Ilija Matić i magistrica teologije Marija Mišić koja će također predstaviti svoju zbirku refleksivne poezije "Sati od pijeska".

Ova dvostruka književna večer održat će se 07. ožujka 2017. godine, u 18,00 sati u Multimediji Gradske knjižnice i čitaonice Valpovo.

Dođite, nasmijte se s nama! Očekujemo Vas s radošću!