NAJBOLJI U SPORTU U 2016.

PROGLAŠENJE NAJBOLJIH U SPORTU U 2016. GODINI U GRADU VALPOVU

U organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Valpova, 24. siječnja 2017. godine, u Centru kulture održana je svečanost proglašenja najboljih u sportu na području Grada Valpova u 2016. godini. U ime organizatora sve nazočne pozdravio je Alenko Bajer, tajnik Zajednice sportskih udruga Grada Valpova, koji je čestitao svim dobitnicima priznanja.

Za najboljeg sportaša Grada Valpova izabran je odbojkaš Damir Horvat, najbolji sportski kolektiv je RK Valpovka, uzor sportaš je Tomislav Novoselić iz RK Valpovka, zaslužni sportski djelatnik je Mario Balatinac, a RK Valpovka i ŠRU Amur Ladimirevci imaju i najuspješnije mlade selekcije. 

Priznanja su dobili i Roko Markota, David Mihalj i Dino Paulić kao najperspektivniji sportaši, posebna priznanja dobili su i NK Dubrava Ivanovci te ekipa RK Valpovka - 2005. godište, a priznanje Zajednice sportskih udruga Osječko-baranjske županije dobio je dr. Josip Cvenić.

Svim dobitnicima i svim sportašima na dobrim rezultatima čestitao je gradonačelnik Grada Valpova Leon Žulj i zahvalio im što svojim sportskim djelovanjem pronose ime Grada Valpova.