6. Božićni narodni sajam

U organizaciji Grada Valpova, Valpovačkog poduzetničkog centra i Turističke zajednice Grada Valpova u razdoblju od 18. do 21. prosinca 2013. godine održan je „6. Božićni narodni sajam“. Ove godine bio je prisutan veliki broj izlagača, posebice obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i brojne udruge, kojih je sudjelovalo sveukupno 35 iz cijele Valpovštine i šire okolice. 

Sajam je bio prava prilika za kupovinu poklona za nadolazeće blagdane, što se je i pokazalo velikim odazivom građana, na veliko zadovoljstvo svih, kako izlagača tako i posjetitelja.

U sklopu sajma, 18.12.2013., održan je i prigodan kulturno-umjetnički program, odnosno kulturna manifestacija pod nazivom „Božić u Valpovu“, na kojoj su sudjelovale brojne skupine od vrtićkih, tamburaških, plesnih skupina, te Mažoretkinje grada Valpova, Udruga osoba sa invaliditetom „Mi“, te mnogi drugi koji su, kao i svake godine, svojim nastupom razveselili građane Valpovštine. Ulaz za posjetitelje bio je slobodan.

Uspješnom realizacijom ovogodišnjeg sajma stvorili smo preduvjete za održavanje sajma i u idućim godinama, čime će se izlagačima omogućiti kvalitetan i kontinuiran marketinški nastup koji im je u suvremenom poslovanju neophodan.

 

Valpovo, 02. siječnja 2014. godine

 

DIREKTORICA:

Ivana Bagarić, dipl. iur.