RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA

 

 


 

RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA ZA VIKEND 24. – 26. OŽUJKA    

Subota i nedjelja u 16:00 sati

LJEPOTICA I ZVIJER  3D

(bEAUTY AND THE BEAST)

 

Žanr: obiteljski, fantazija, mjuzikl, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 16.03.2017.

Trajanje: 123 minute

Uloge: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Kevin Kline, Josh Gad

Sadržaj: Priča i likovi koje publika pozna i voli oživljava u spektakularnoj igranoj adaptaciji Ljepotice i zvijeri, Disneyjeva animiranog klasika koji postaje zadivljujuć filmski događaj slaveći jednu od najdražih priča ikad ispričanih.Ljepotica  i zvijer fantastično je putovanje Belle, pametne, lijepe i samostalne djevojke koju Zvijer zarobi u svom dvorcu. Unatoč svojim strahovima, Belle se sprijatelji sa začaranim osobljem te uviđa plemenito srce i istinskog princa koji se kriju iza Zvijerina strašnog izgleda.

Petak, subota i nedjelja u 18:00 sati

POWER RANGERS 

(Power Rangers)

Žanr: akcija, avantura, SF

U kinima od: 23.03.2017.

Trajanje: 124 minute

Uloge: Elizabeth Banks, Bryan Cranston, Dacre Montgomery

Sadržaj: Radnja filma prati pet običnih tinejdžera, koji moraju postati neka vrsta superheroja kada saznaju da je njihov mali grad Angel Grove zajedno sa svijetom na rubu uništenja jer mu prijeti invazija izvanzemaljaca. Ubrzo otkrivaju da su oni jedini koji mogu spasiti Zemlju od propasti. No, kako bi to učinili, morat će prevladati svoje osobne probleme prije nego bude prekasno, te se udružiti kao Power Rangersi.

 

 

 

 

Petak, subota i nedjelja u 20:30 sati

LIJEK ZA ŽIVOT 
 (A Cure for Wellness)

Žanr: triler

U kinima od: 16.02.2017.

Trajanje: 146 minuta

Uloge: Dane DeHaan, Jason Isaacs, Celia Imrie

Sadržaj: Mladi ambiciozni direktor, poslan je u idilični "wellness centar" u Švicarske Alpe. Ubrzo počinje sumnjati da "čudesan spa" nije onakav kakav se čini. Kada počne otkrivati njegove mračne tajne, saznaje da mu je dijagnosticirana "bolest" od koje boluju svi u spa centru te su tu iz razloga što traže lijek za nju. U glavnim ulogama ćemo gledati Miu Goth, Danea DeHaana i Jasona Isaacsa.

Ulaznice po cijeni od 20,00 kn za  predstave u 16:00 sati (2D i 3D)  te 20,00 kn za večernje predstave (3D predstave 25,00 kn) u prodaji na blagajnama kina jedan sat prije početka svake predstave.

 

Radno vrijeme blagajni kina je petak od 17:00-21:00 sat, subota i nedjelja od 15.00-21:00 sat.