KREĆU RADOVI NA SUSTAVU ODVODNJE ZA NASELJE ŠAG

Direktor tvrtke Dvorac d.o.o. Mate Pušić i direktor tvrtke Izgradnja VVK   d.o.o. Vinkovci Mario Komšić, danas su potpisali ugovor o izgradnji kolektorske, sekudarne i tlačne kanalizacijske mreže te tri crpne stanice u prigradskom naselju Šag.

Riječ je o projektu ukupne vrijednosti 6.280.966,97 kuna od čega 5.652.870,23 kuna financiraju Hrvatske vode, a preostalih 628.096,70 kuna Grad Valpovo. Ovom 

potpisivanju ugovora nazočili su i gradonačelnik Valpova Leon Žulj, generalni direktor Hrvatskih voda,Zoran Đuroković sa suradnicima, Dragan Čolaković, predsjednik VMO Šag, Zoran Pepić, gradski vijećnik iz Šaga, Dejan Pisačić, predsjednik Gradskog vijeća te članovi Uprave PPK Valpovo, Zdravko Zubak i Slaven Mijatov. Naime, današnji boravak direktora Đurokovića sa suradnicima u Valpovu iskorišten je i za razgovor o nastavku radova na projektu sustava navodnjavanja u Gatu za što su u PPK Valpovo izuzetno zainteresirani. Hrvatske vode trenutačno na području Grada Valpova sudjeluju u više investicijskih projekata u ukupnoj vrijednosti od 20 milijuna kuna.